Mijn favoriete edelsteen

Ik ben Linda (44 jaar) ik heb een gezin met drie kids in de leeftijd van 9/15 jaar. Sinds April 2019 is het roer omgeslagen vanwege medische reden, en ben ik gestopt met werken. Nu ben ik huismoeder en schrijf ik graag (gast) bloggen of werk in samenwerking met bedrijven. Mijn hobby is fotograferen. Ik loop graag door de natuur met mijn hondje en maak foto’s van de insecten, bloemen en dieren.

Via Instagram kwamen de edelstenen op mijn pad. Ik en ben ik met gaan verdiepen in de kleuren en de betekenis.

Mijn favoriete edelsteen

Ik ben gek op de aardse kleur edelstenen, zoals Zonnesteen (een pastel perzik kleur) maar ook Maansteen (roest bruin), Rookkwarts (bruin) en Onyx (zwart) deze basis kleuren passen goed bij elkaar, maar zijn ook goed bijpassend bij mijn kleding. Omdat ik de armbandjes graag dagelijks draag, vind ik het fijn als de kleuren overal mee te combineren zijn.

De meeste kleuren in mijn kledingkast zijn zalm, roze, zwart en groen. Omdat ik veel roze kleding stukken heb, zit er in de armband ook een roze edelsteen Rozenkwarts. De steen heeft een babyroze kleur. Deze steen is mijn favoriet. De steen staat voor liefde. Liefde voor jezelf, je familie en omgeving. Wie liefde geeft ontvangt het terug.

Welke edelsteen zou ik nog graag willen?

Omdat ik groene ogen heb, zou ik ook nog graag een groene steen willen hebben. Bijvoorbeeld Mosagaat, Jade of Labradoriet. Zelf zou ik graag van elk van mijn kinderen een armbandje willen hebben, zodat ik ze altijd bij me draag.

Felle kleuren

Zelf vind ik felle kleuren wel leuk voor me kleding, maar niet om standaard in een armbandje te hebben. Zo ben ik niet zo weg van: Rode Jaspis, Carneool (rood) of Howlief (fel aqua) Maar de betekenissen vind ik ook belangrijk. Zo zou ik als hoogsensetief persoon nooit een kleur nemen die nog meer intuïtie geeft, want die heb ik al genoeg.

Waar kun je mij vinden?

Op mijn blogsite kun je mijn dagelijkse verhalen over lifestyle, mijn gezin, de hond of mijn kinderen terug vinden. Ik ben ook te volgen op Facebook en Instagram.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.