Nederlands Vrouwenelftal

Wie mij een beetje volgt, weet dat ik met mijn oudste puber dochter een deal hebt gesloten.

Als zij een dagje mee gaat naar Lentevreugd ( ik ben een amateur fotograaf , en kom graag in het natuurgebied Lentevreugd waar je schotse hooglanders en konikspaarden kunt vinden) dan zou ik een keer meegaan naar een voetbal wedstrijd van de oranje vrouwen.

Ondertussen is mijn dochter meegegaan naar een dagje Lentevreugd. En was het mijn beurt, ik zou mee gaan naar het Nederlands vrouwenelftal. Tijdens de WK van de zomer had ze me al zover dat ik mee zou gaan naar Frankrijk, maar helaas de kaartjes waren niet meer te koop. Want wat was het fantastisch geweest om samen de oranje parade te lopen.

Maar de WK is geweest en het is nu op naar de EK. En ja dit keer hebben we kaartjes kunnen krijgen voor de kwalificatiewedstrijd van de vrouwen op 8 Oktober 2019 tegen Rusland. (de treinkaartjes moeten we nog regelen maar we hebben nog even). “Mam wil je in het sfeervak, of achter het doel?”. Het sfeervak is het gedeelte waar de muziekanten staan, dat leek mij wel sfeer vol maar dat betekende ook heel de wedstrijd staan. Dat werd het dus niet, dus nu zitten we in het midden.

Intensief

Dat het een intensieve dag voor me zal worden, dat weet ik zeker. Maar ook een dag die we niet snel meer zullen vergeten! Van te voren ga ik nog even slapen dat is goed voor mijn epilepsie. En dan knijp ik hem ook wel een beetje voor de drukte en het geluid. Lees mijn verhaal over hoogsensentiviteit.

Acht Oktober is op een dinsdag, dus het wordt even improviseren met nog een puber en een basisschool kind. Maar dat komt goed. We gaan met de trein naar Eindhoven daar doen we ongeveer twee uur over. Dat betekent om half 6 van huis. En manlief eet op dinsdag een keer thuis in plaats van op het werk.

Zoals gezegd gaan we om half 6 weg, dan zijn we om half 8 s’avonds in Eindhoven. Om 8 uur begint de wedstrijd. En rond 10 uur nemen we de trein weer terug. Voor mij best intensief maar ik heb er zin in.

Nu nog de vraag:” Wat trek ik aan?”

Ben j8j een keer naar het Nederlands vrouwenelftal geweest?

7 reacties

  1. Wat tof om dit samen met je dochter te kunnen doen. En ook tof dat ze dan met jou mee naar het natuurgebied ging. Neem die dag op tijd je rust en geniet ervan!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.