Review Ezzypegs|Stevige plastic wasknijpers

Ik werd door Ezzypegs benaderd om een review te schrijven over hun plastic wasknijpers. De aparte vormgeving maakte mij nieuwsgierig. Ik kreeg vier doosjes in de kleuren oranje, geel, rood en roze toegestuurd, per doosje zitten er 12 stuks in. Deze wasknijpers schijnen zeer sterk en stevig zijn, de knijper is dan ook te gebruiken voor elke soort was. Interessant! Is dit de nieuwe generatie knijpers?

Als moeder van een gezin van vijf personen draai ik heel wat wasjes. De wasmachine draait overuren bij ons, van beddengoed tot kleine wasjes. Maar al die wasjes moeten ook weer opgehangen worden, en ja dan wil je als huismoeder graag stevige en natuurlijk sterke wasknijpers die je voor elke was kunt gebruiken, of het nu de handdoeken was of de gekleurde kleding was is met t-shirts, rokjes en ondergoed. maar ook overhemden die je makkelijk kunt ophangen zijn ideaal.

De was ophangen

De was hang ik nooit buiten op aangezien de wasmachine op zolder staat. Als maar naar boven en naar beneden lopen vind ik niks. Maar ook een wasmolen in de tuin vind ik niet mooi om naar te kijken. Terwijl het natuurlijk heel milieuvriendelijk is om je was buiten op te hangen en het ruikt dan nog heerlijk fris ook!

Stevige wasknijper

Maar goed, zoals gezegd staat de wasmachine op zolder en op zolder hangen ook drie hele stevige en sterke waslijnen waar ik 2 ‘a 3 wasjes op kan hangen, en er staat een wasrek. Voor de foto’s zijn we maar even naar mijn schoonmoeder gegaan want die heeft een wasmolen.

Ezzypegs sterke wasknijpers

Geen irritaties

Bij het ophangen moet de Ezzypegs knijper meteen goed zitten, en niet alle kanten op springen. Als er na een paar keer gebruiken spontaan een veertje uit springt, geeft dat mij veel irritatie. Die irritatie heb je bij deze plastic wasknijper zonder veertje niet meer.

Ezzypegs wasknijpers makkelijk de was ophangen

De knijper is een gepatenteerde klem mechanisme, de klem bestaat uit één stuk. Had niemand dit eerder kunnen uitvinden? Deze knijper is nog eens stevig en valt niet meer uit elkaar wat wil ik nog meer? Daarbij heeft een plastic wasknijper nog het voordeel dat het niet roest.

Uitproberen

/Een review is er niet voor niks dus ben ik gaan uitproberen of de knijper van Ezzypegs echt werkt. Is de plastic knijper zo sterk en stevig als Ezzypegs beschrijft. En voor mij belangrijk belangrijker laat de knijper afdrukken achter, zodat je ziet waar de wasknijper heeft gehangen?

Plastic wasknijper

Nu hadden we na de vakantie genoeg wasjes, dus daar was geen gebrek aan. Ik kon de 48 wasknijpers die in de kleuren roze, geel, rood en oranje per 12 stuks waren verpakt goed gebruiken. En na een dag drogen kon ik er een goede review over geven.

 • De knijper is flexibel,
 • De knijper kan makkelijk over groffe of fijne was,
 • De knijper glijdt makkelijk over het kledingstuk heen,
 • En het belangrijkste de wasknijper is sterk en stevig en laat na het drogen geen afdrukken achter.
Een sterke knijper van Ezzypegs

Persoonlijk vind ik de knijper iets aan de grote kant, naar bij navraag moet dat vanwege het mechanisme. De klem is echt wel iets groter dan een “gewone” plastic knijper. Maar de grote klem kun je overal voor gebruiken. Doordat je weinig kracht hoeft te zetten is het een fijne wasknijper. Ik ben zeer tevreden en gebruik ze nu dagelijks.

Ik ben overtuigd, ga jij ook de Ezzypegs wasknijpers uitproberen?

32 reacties

 1. Fijn dat ze jou zo goed bevallen! Zelf vind ik het wat overbodig en lijken ze me ietwat lomp en vrij prijzig voor een paar wasknijpers.

  Like

 2. fijn dat ze bevallen en ik gebruik soms knijpers en soms niet en deze vind ik eerlijk gezegd niet zo nodig omdat je je was ook op kan hangen zonder knijpers en dus ook geen afdrukken hebt 😀

  Like

 3. Ze zien er super leuk uit. Ik vind het een groot voordeel als knijpers geen afdrukken achter laten. Vaak hang ik de was zonder knijpers op in de garage op het wasrek om die afdrukken te vermijden. Maar dan hangt het kledingstuk wel dubbel en droogt het denk ik minder snel…

  Like

 4. Oh kijk, die zien er handig en stevig uit! Ik probeer altijd zo min mogelijk knijpers te gebruiken ivm afdrukken. De laatste tijd breken de knijpers die ik heb allemaal door midden.

  Like

 5. Ik hang weinig op en heb nog een hoop gewone knijpers. Maar mijn moeder heeft reuma en kan niet meer goed met gewone knijpers overweg; misschien is dit de oplossing voor haar. Bedankt!

  Like

 6. Ik zag ze laatst al op fb voorbij komen, handig! Zelf ben ik niet zo een goede huisvrouw en hang ik de was vaak op zonder knijpers….tenzij het waait

  Like

 7. Ik gebruik nooit wasknijpers, ja op vakantie, maar verder niet, ik hang alles altijd zo op op het droogrek. Ik zag ze al voorbij komen op facebook en het lijkt me zeker makkelijk dat ze uit een stuk bestaan en dus niet snel stuk gaan.

  Like

 8. Interessant! Ik miste alleen even de prijsinformatie maar die vond ik wel door het klikken op de link. Als ik zelf nog knijpers zou gebruiken zou ik het zeker overwegen. Momenteel hang ik veel op aan hangertjes en gewoon ‘los’ aan het droogrek. Ja, dan heb je wel zo nu en dan een vouw midden over je shirtje en dat is jammer. Toch ben ik wel heel nieuwsgierig. Leuk een uitgebreide review!

  Geliked door 1 persoon

 9. Ik doe de was nooit thuis, maar kan me ook niet heugen ooit een afdruk gezien te hebben. Op dit moment een beetje overbodig om de oude wasknijpers te vervangen voor deze. Maar ik las in de comments iets over reuma en ik denk dat het inderdaad handig is voor mensen met hand/spier/kracht problemen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Ik ben overtuigd, ga jij ook de Ezzypegs wasknijpers uitproberen? Nee maar het ziet wel erg goed uit. Ik gebruik zelden knijpers want ik gebruik de droger veel.

  Like

 11. Zo te zien een hele handige gadget om je kleding mee op te hangen. Zelf ben ik al jarenlang fan van de traditionele houten wasknijpers. Duurzaam, ze gaan heel lang mee en het is milieuvriendelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.